10 nov. 2011

2-minutersfrippan!

 

När jag säger att jag ska "fixa håret" innebär det oftast att jag kammar mig eller på sin höjd drar några tag med plattången. Men så snubblade jag över ovanstående video och bestämde mig för att göra ett försök. Succé!! Jag vet inte hur många komplimanger jag fått för den här frisyren - det är nästan pinsamt att erkänna att den bara tar typ 2 minuter att fixa till. Jag köpte ett hårband som ser ut som en fläta i min egen hårfärg, men vilket elastiskt band som helst funkar. Dessutom struntar jag i att locka och spraya håret, jag går direkt på hårbandet!

Om du som jag tycker det är krångligt att få bandet att sitta kvar på huvudet medan du stoppar in håret är mitt tips att dra ner hårbandet långt fram i pannan, det går att justera placeringen i efterhand. En bonus är att när jag gör såhär med fuktigt hår blir det alldeles vågigt och fint när jag tar ur hårbandet på kvällen = fin frisyr även dag 2!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar