9 nov. 2011

The Balm Shelter


De senaste åren har jag nästan uteslutande använt mig av mineralfoundations i puderform. Jag tycker de är lättare att jobba med och smälter in bättre med min hud. Men så snubblade jag över Balm Shelter. Visserligen är det en tonad dagkräm och inte en foundation, men jag tycker ändå den ersätter min foundation alldeles utmärkt på egen hand. Den är lätt att applicera, ger naturligt resultat och håller hela dagen. Dessutom är den förvånansvärt dryg och innehåller SPF18.

Enda nackdelen jag stött på är att jag vissa dagar behöver grunda med en fuktkräm för att få till en jämn applicering - som jag förresten tycker är lättast att få till med foundationpensel eller fingrarna.

The Balm Shelter finns i tre nyanser, varav jag använder light - den ljusaste. Eftersom den är så skir funkar den även på den som är både någon nyans ljusare och mörkare, vilket gör att de tre nyanserna ändå täcker in en relativt stor målgrupp. Samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att nyansutbudet är liiite snålt som inte täcker in de allra mörkaste hudtonerna. Synd, för det här är en superprodukt som borde vara tillgänglig för alla.

The Balm Shelter kostar 249:- och finns till exempel att klicka hem från eleven.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar