7 nov. 2011

The Body Shop Nutriganics Smoothing Eye CreamFör ungefär en evighet sedan fick jag med mig en provburk av The Body Shops ögonkräm ur Nutriganics-serien. Nutriganics är en serie ekologiska produkter som är speciellt lämpliga för hud som börjat visa de första tecknen på åldrande. Visserligen är jag inte lastgammal med mina 27 år, men nog kan man se att jag åtminstone inte är tonåring längre.

Nutriganics Smoothing Eye Cream
är enligt produktbeskrivningen en mild ögonkräm för att vårda och mjukgöra den ömtåliga huden runt ögonen och hjälpa till att minska intrycket av fina linjer.

Håller den då vad den lovar? Yes box! När det gäller att vårda och mjukgöra är den här krämen helt underbar. Jag har använt den i ungefär en månads tid och huden kring ögonen känns verkligen len som sammet. Huruvida den minskar intrycket av fina linjer har jag svårt att uttala mig om, då jag faktiskt inte hunnit få så vidare värst mycket linjer kring ögonen ännu. Däremot känns det en aning uppstramande, vilket jag uppskattar.

Doften är nästintill obefintlig och förpackningen är en stilren och praktisk pumpflaska som både gör det lätt att dosera och skyddar mot bakterier. Att det är en certifierat ekologisk produkt känns bra för samvetet, likaså det faktum att The Body Shop aktivt tagit ställning mot djurförsök - etiska förhållningssätt ger ett enormt mervärde i min bok.

Ett extra plus i kanten får Nutriganics Smoothing Eye Cream för att den är så himlans dryg. För 195 kronor får man 15 ml och med tanke på hur länge mitt lilla prov räckt känns det absolut prisvärt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar