13 nov. 2011

ELF Brightening Eye Color: Drama

När jag för en tid sedan klickade in en beställning hos budgetmärket e.l.f. fick den här lilla skuggkvartetten följa med i kundvagnen. Fina grå skuggor är en bristvara i min samling och då priset på den här lilla dosan låg på dryga 15 kronor var det svårt att motstå.

Igår satte jag för första gången penslarna i skuggorna och jag blev glatt överraskad. Medan själva förpackningen är väldigt enkel och plastig till sin natur känns skuggorna bra mycket lyxigare än prislappen.

De tre mörka skuggorna är väl pigmenterade. De är inte helt matta, men bjuder bara på ett diskret skimmer. De två mörkaste innehåller även lite, lite glitter. Den vita skuggan är matt och lite mindre pigmentrik, men fyller ändå sin funktion som highlighter. Med i dosan följer också en liten applikator, men då jag föredrar riktiga penslar har jag inte kommit mig för att testa kvalitén på den ännu. Erfarenheten säger mig dock att penslar är att föredra.

Kvartetten som helhet funkar strålande och var det enda jag behövde i skuggväg för att lägga en riktigt snygg sotning, som dessutom höll sig på plats hela kvällen med en primer som bas.

Brightening Eye Color finns i en rad fina färgställningar som jag genast blivit nyfiken på. Om alla är såhär välpigmenterade är det här en riktig tiopoängare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar