14 nov. 2011

Hype by Mood: Heat Protection

HYPE by Mood Heat Protection är ett värmeskydd i sprayform som även ska skydda håret mot uv-strålar och verka färg- och glansbevarande. Sprayen kan användas i torrt eller handdukstorkat hår innan styling med värmeverktyg.

Sprayen doftar riktigt gott, inte påträngande starkt och kemiskt utan bara lite lätt och fräscht. Den känns även fräsch i håret - lätt som vatten och lämnar ingen oljig, blank hinna efter sig vilket jag verkligen uppskattar då min hårbotten lätt känns fet. Samtidigt tycker jag det är lite svårt att dosera eftersom man liksom inte känner var i håret produkten hamnat.

Jag har använt produkten innan såväl fön som plattång och tycker att den fyller sin funktion. Håret blir blankt, slätt och får även ett uns extra stadga. Efter en svettig session på dansgolvet var håret faktiskt lika rakt som när jag gick hemifrån och det är ett bra betyg! Huruvida den bevarar hårfärg och skyddar mot uv-strålar låter jag vara osagt p.g.a. nyfärgat hår och få soltimmar per dag.

Flaskan är stilren om än lite plastig, och själva spraymunstycket ger en jämn, fin dusch över håret. På det hela taget en ganska trevlig produkt, alltså!

Hype by Mood Heat Protection finns på ICA Maxi och utvalda ICA Kvantum- och Supermarketbutiker och kostar cirkus 80:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar