24 nov. 2011

IsaDora Merry RedInte har jag väl tröttnat på att blogga redan? Nejdå, det har varit annat som pockat på uppmärksamhet. En katt med andningsbesvär, bland annat. Usch, det gör ont i hjärtat av att se ens ögonsten lida. Nu får vi hoppas att han kryar på sig snabbt.

Häromdagen försökte jag mig dock på att fota några av mina finaste lack, bland annat IsaDoras Merry Red som följde med mig hem förra veckan. Fram med kameran, runt i lägenheten för att hitta en strimma ljus och sedan knäppa bild efter bild. Av omkring 60 bilder blev det skärpa på cirka... en. Det här med nagelfotande får jag bestämt öva på om det ska bli mer av den varan i bloggen :)

Merry Red är i alla fall ett vackert julrött lack. Det som lyfter hela lacket är skimret som liksom bara ligger där och ger färgen liv utan att vara alldeles "in your face". Det är lättlackat och täcker vid två lager. Det enda jag egentligen inte gillar är den breda borsten som blir himlans klumpig på mina korta små naglar. Jag slarvade (som vanligt) med både över- och underlack, men lyckades ändå få det att hålla sig fint 3 dagar utan nämnvärt slitage.

Jag har sett att det varit rejäl åtgång på dessa lack, men hittar man det i butik tycker jag man får ett riktigt fint jullack för strax under en sjuttiolapp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar