8 nov. 2011

Stockholmsgruppen Cosmetics Fresh Crush Bodylotion


Stockholmsgruppen Cosmetics bodylotion i doften Fresh Crush beskrivs som en mjukgörande bodylotion för daglig användning. Enligt produktinfon tillför den fukt och mjukgör hyn och bär dessutom modellen Caroline Winbergs favoritdoft. Själva doften beskrivs som djupt sensuell.

Fresh Crush har blivit den lotion jag oftast sträcker mig efter när jag klivit ur duschen. Den är lätt i konsistensen, sjunker snabbt in i huden och doftar alldeles gudomligt fräscht av något som jag tror är en blandning av citrus och vanilj. Var de har fått det djupt sensuella ifrån har kan jag inte svara på - jag tycker snarare doften är lätt och sportig. Även sambon, som i vanliga fall rynkar på näsan åt mina hudvårdsprodukter, tar gärna ett smörj då och då.

Hur fungerar den då? Skapligt. Det är inte den lotion jag skulle satsa på om jag haft torr hy, men för normal hy med tendens att bli fet fungerar den alldeles ypperligt. Mitt största problem är att konsistensen är alldeles för lös för att passa i tubform. Visserligen är förpackningen snygg i all sin enkelhet, men en pumpflaska hade varit att föredra för att kunna styra doseringen och slippa det kladdinferno som lätt uppstår om man inte är försiktig.

Doft och förpackning känns lyxig, medan konsistens och effekt påminner mer om de billigare krämer man kan köpa på snabbköpet. En tub om 300 ml kostar 169:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar