16 dec. 2011

Glossybox: December 2011

Idag anlände premiärutgåvan av Glossybox till prenumeranterna och det krävdes ett stort mått självbehärskning från min sida för att inte slita upp kartongen redan i trapphuset. I brist på dagsljus kommer här några blixtbilder med en första titt på innehållet i boxen. Mer utförliga recensioner och produktgenomgångar kommer när jag hunnit känna lite mer på produkterna.


Själva boxen var den här gången glossigt julröd med en enkel logotyp mitt på locket - perfekt att återanvända som presentförpackning nu i jul!Produkterna är omsorgsfullt förpackade i prassligt mörkgrönt silkespapper och en liten röd rosett. Detaljer som höjer upplevelsen. Här ligger även ett kort med information om produkterna samt ett erbjudande från L'occitane.
Den här månaden skickades fem olika boxar ut, och i min hittade jag följande produkter: DuWop Moon Venom 3,5 ml (fullsize!), Luxsit Organic Care Revitalize Facial Cream (5ml) & Balance Facial Wash (25ml), Chloé EdP (5ml), L'occitane Shea Butter Handcream & Shea Butter Footcream (10ml/st), Moroccan Oil Treatment & Moroccan Oil Light Treatment (10ml/st), 2 st chokladpraliner från NK.

Efter en första titt känner jag mig väldigt nöjd med min Glossybox och kommer absolut fortsätta min prenumeration inför nästa box också!

Vad tänker du om Glossybox som koncept?

2 kommentarer:

  1. Droool! Hoppas det kommer till danmark snart också!

    SvaraRadera
  2. Honi: Ja, lyckas de hålla lika hög klass som utlovat är det här kul tjänst som jag önskar fler kan ta del av. Får hoppas att innehållet i första utgåvan inte är en one-off :)

    SvaraRadera