2 dec. 2011

Glossybox

Nu har jag registrerat mig för en prenumeration på GlossyBox som lanseras här i Sverige nu i december. GlossyBox levereras en gång i månaden och innehåller fem skönhetsprodukter i testformat. I samband med registrering får man också fylla i sin egen skönhetsprofil för att produkterna ska kunna anpassas till mottagaren så bra som möjligt. Priset för boxen är 139 kronor och mer information finns naturligtvis på GlossyBox egen hemsida.

För några år sedan lanserades en liknande tjänst vid namn Beautybag om jag inte minns fel. Just den tjänsten blev dock inte så långlivad, men jag hoppas verkligen att GlossyBox kommer ge valuta för pengarna. Jag har läst lite om tjänsten som redan finns i bland annat Storbrittanien och där nämns märken som bland annat Illamasqua, OPI och Dermalogica - det låter ju i alla fall lovande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar