12 dec. 2011

Julkuliga naglar


En blixtbild från mobilkameran är väl långt ifrån det ultimata sättet att dokumentera en snygg manikyr på, men det var allt som stod till buds innan jag hastade iväg ut i shoppingvimlet häromdagen. Basen är ett urgammalt Nivealack i en blekt guldig ton och det röda är Merry Red från IsaDora. Det ser ganska taffligt ut på bild, men i verkligheten såg det riktigt tjusigt ut och jag kunde glatt håva in flera komplimanger för mina juliga naglar under min runda i stadens butiker. För tydlighets skull kanske jag bör tillägga att det faktiskt är fingrar och inte tår på bilden ovan. Även om snön lyser med sin frånvaro är det långt ifrån sandalväder här!

6 kommentarer:

  1. Trots mobilbild, ser ju jag hur snyggt det där är!!!! Riktigt fint.

    SvaraRadera
  2. Sminkhörnan: Tack snälla du! :)

    SvaraRadera
  3. Supersnygga glammiga julnaglar!

    SvaraRadera