28 dec. 2011

Paket från Juice Beauty/Bjooti/Skincity!

Före jul hade jag den stora lyckan att vinna ett stort fint paket med produkter från Juice Beauty i Bjootis härliga julkalender. Några dagar senare kunde jag hämta ut ett paket från Skincity - laddat med godis för mitt vintertrötta fejs.

 Cleansing Milk, Hydrating Mist, Nutrient Moisturizer och Green Apple Peel


Men var är det som skymtar i bakgrunden då? Va? Jo, i den svarta asken låg den allra sötaste lilla Kokeshi som nu står och ler mot mig var morgon vid sminkspegeln. Kokeshi ges enligt gammal asiatisk tradition som present vid högtid som bevis på tacksamhet och det här är Skincitys alldeles egna lilla Kokeshi. Så göllig att jag smäller av!

Åter till produkterna. Jag har nu använt dem under en dryg vecka och min första uppfattning om dem är positiv. Förpackningarna är snygga och fräscha och de doftar grönt och naturligt gott, sånär som på masken "Green Apple Peel" som jag tycker doftar lite unket vid första sniffet. Hydrating Mist står inom räckhåll under många långa pluggtimmar framför datorn och bjuder på en välkommen uppfräschning. Mer ingående utvärdering av alla produkterna kommer när jag hunnit använda dem några veckor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar