1 dec. 2011

Urban Decay Naked 2

Idag släppte Urban Decay uppföljaren till deras omåttligt populära palett Naked. Uppföljaren bär det inte-så-fantasifulla namnet Naked2 och bjuder även den på 12 skuggor i neutrala färger. Medan den första Naked-paletten bjöd på mestadels skimriga skuggor i varma toner innehåller Naked2 fler matta skuggor i kallare toner. Fem av de tolv skuggorna i paletten är helt nya och med i förpackningen följer också en dubbeländad pensel samt ett läppglans. Just nu kan man såvitt jag förstått det enbart handla paletten via urbandecay.com och de skickar inte till Sverige, men jag hoppas och tror att den dyker upp på t.ex. lookfantastic inom kort.

Av de promobilder jag sett hittills är jag faktiskt inte särskilt imponerad, då jag tycker att paletterna är lite väl lika varandra för att det ska kännas motiverat att äga båda, men hade jag fått välja hade jag nog hellre lagt vantarna på Naked2 eftersom gråbeige nyanser egentligen lockar mig mer än gyllene. 

Vad tycker ni? 

Edit: Naked2 finns nu hos bland annat lookfantastic, HQhair och Beautybay

2 kommentarer:

  1. Jag är nog inte heller så imponerad av 2.an men jag vill definitivt ha första! Alla är helt sålda på den så den är ett måste :P

    SvaraRadera
  2. Dragoonfly: Haha, ja efter att ha använt den i en månad förstår jag faktiskt hypen :)

    SvaraRadera