5 jan. 2012

The Body Shop Bonanza

Idag började The Body Shops rea och jag passade på att fylla på förråden med lite sköna duschgels. De stora flaskorna med Coconut och Mango fyndades på rean för 75 kronor stycket. Sweet Lemon köpte jag till ordinarie pris, 80 kronor.

Det var även rea på en del makeup och jag passade på att knipa en mineralfoundation ur TBS första mineralserie. Sedan kunde jag inte motstå en fyndpåse för 125 kronor, med hemligt innehåll värt 400 kr. Påsen, som ni ser i bakgrunden, innehöll showergel och body butter ur julserien Candied Ginger, samt en liten bath lily och ett par skrubbvantar. Fyndpåse, indeed!

Hela kalaset kostade drygt 400 kronor och därför fick jag även med en Warming Mineral Mask på köpet, har läst mycket om den men aldrig kommit mig för att testa. Kul!

2 kommentarer:

  1. Behöver ingen mer body butter men kan nog inte hålla mig nu när det är rea =)

    SvaraRadera
  2. Makeupedia: Haha, jag "behövde" inte heller något egentligen, men motiverade mina inköp med att det faktiskt är "sånt som går åt".. till slut kände jag mig riktigt förnuftig som shoppade loss :)

    SvaraRadera