6 jan. 2012

Depend Dip-in Nagellackremover Supersnabb

Häromdagen sprang jag på denna nagellacksremover från Depend och kom ihåg att Beleza utnämnt den till en av sina favoriter under 2011. I takt med att mitt nagellacksintresse vuxit har även behovet av en snabb, smidig remover ökat och detta kan mycket väl vara just vad jag eftersökt.

Inuti burken finner man en stor skumgummisvamp indränkt i remover och mitt i svampen finns en hål där man sticker ner fingret. När man drar upp fingret igen stannar lacket kvar i burken. Removern är effektiv även på krävande lack (glitterlack, någon?), det är bara att hålla kvar några sekunder längre och liksom "gnugga"nageln lätt mot svampen.

Efter 4-5 användningar har svampen nu missfärgats av nagellacksrester men färgar inte av sig på fingrarna och jag upplever inte heller att nagelband eller fingertoppar är torrare än vanligt. Min burk kostade 65 kronor på Åhléns och har hittills visat sig vara en riktig fullträff!

2 kommentarer:

  1. ÄLSKA den här lilla uppfinningen! =) Livet är så mycket lättare nu!

    SvaraRadera
  2. Aida: Ja, det är verkligen en höjdare. Skönt att kunna använda glitterlack utan att oroa sig för hur man ska få bort det när man tröttnat!

    SvaraRadera