4 jan. 2012

IsaDora Black RoseEtt av mycket få inköp under mellandagsrean är lacket #189 Black Rose från IsaDora. Den mörkröda färgen glödde fint i flaskan under butikens skarpa belysning. Väl hemma, med nylackade naglar verkade den där glöden spårlöst försvunnen och kvar fanns en brunröd färg som mest påminde mig om... blodpudding. I direkt solljus vaknar dock lacket till liv igen, och det är vad ni ser på bilderna ovan.

Lackegenskaperna kan jag inte klaga på, två lager täcker mina naglar och borsten är tack och lov inte av den wide-brushmodell som ställer till det så för nagelstumpar som mina. Dock är inte blodpuddingsrött den färg jag var ute efter och det skarpa ljus som krävs för att lyfta lacket är alldeles för sällsynt den här tiden på året. Det lär alltså dröja innan jag plockar fram detta lack igen, tyvärr.

2 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren på min blogg!
  Trist att nagellacket inte var det du ville, är ibland så med Isadoras nagellack tycker jag =(

  Trevlig helg!

  /Aida

  SvaraRadera
 2. Aida: Tack själv :) Ja, lite besviken blev jag allt, det är ju SÅ fint i flaskan! Trevlig helg önskar jag dig också!!

  SvaraRadera