31 jan. 2012

OPI Nicki Minaj Minis

Förutom att båda katterna varit sjuka passade de som hostade min bloggdesign på att flytta sina filer, med resultatet att hela bloggen havererade. Utan vare sig inspiration eller tillräckliga kunskaper fick jag pilla ihop den här looken istället, vilket tog en massa tid som kunde använts till annat. Nåväl, nu går vi vidare till lite roligare ämnen...nagellack, till exempel!

OPIs samarbete med den färgstarka artisten Nicki Minaj släpptes här i Sverige nu i januari. När de första produktbilderna dök upp i slutet av förra året kändes de inte speciellt intressanta, men så blev jag av någon anledning plötsligt sugen på lite färg och klickade hem ett set med 4 miniflaskor.


Did It On 'Em, Fly, Pink Friday och Save Me. På asken står det att det fjärde lacket är Metallic 4 Life, men i mitt set är det Save Me som följer med. Jag googlade lite snabbt och såg att det var flera som råkat ut för samma sak. Eftersom jag faktiskt var mest nyfiken på Save Me är jag dock nöjd med "misstaget". De tre första lacken verkar vara krämlack, medan det sista ser ut att ha en transparent bas med silverglitter och "regnbågsströssel".


Hela kollektionen och swatches finns bland annat här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar