1 feb. 2012

Nicki Minaj by OPI: Did It On 'Em

Did It On 'Em är ett giftigt grönt krämlack som drar ganska mycket åt gult. Förutom att färgen inte är det minsta smickrande mot min hudton var lacket ingen höjdare att lacka med. Det krävdes tre lager för att uppnå ordentlig täckning, och i efterhand tror jag att även ett fjärde lager varit på sin plats. Lacket var rinnigt, men ville ändå inte flyta ut jämnt över nageln. På bilderna ser det inte så tokigt ut, men jag är verkligen inte nöjd med resultatet. Att naglarna dessutom är nerbitna efter nervösa besök hos veterinären är dock inte lackets fel. I ett försök att rädda manikyren drog jag på två lager av glittriga Save Me, och konstaterade en klar förbättring.
Första bilden är tagen med blixt, medan andra är tagen i naturligt ljus. På bilderna ser det hela ganska hiskeligt ut måste jag säga, men efter några timmar var jag tvungen att erkänna att jag faktiskt gillar spektaklet. Det är glittrigt, skrikigt och galet och piggar upp i all sin tokighet.

Nicki Minaj by OPI finns bland annat att klicka hem från eleven.

2 kommentarer:

  1. Nej det där lacket såg inte ut som någon höjdare...

    Sv. Nagellacket blev min favorit med, sen så är jag nyfiken på Matrix Schampot & balsamet, brukar gilla deras produkter.

    SvaraRadera
  2. Kashaya: Näe, hoppas de övriga lacken kan leverera lite bättre!

    SvaraRadera