1 feb. 2012

Paul & Joe 2012 Spring Creation

 Det är ingen hemlighet vid det här laget att katter har en stor plats i mitt hjärta (crazy cat lady, anyone?!). Därför är det  knappast konstigt att jag dog stora sötdöden över bilderna på Paul & Joes vårkollektion "Meow!".

"Meow!", som dessutom markerar Paul & Joes 10-årsjubileum, är uppdelad i två kollektioner: Collection Sparkles och Kitten Collection.
Collection Sparkles består av de tre paletterna Face & Eye Color CS samt tre matta läppstift. Paletterna innehåller tre matchande färger som kan användas både som ögonskugga och blusher.
Kitten Collection består av tre blusher sticks, ett matt pressat puder, tre nagellack samt en vattenfast gel-liner. Blusher sticksen är alldeles bedårande söta med sina små katthuvuden. Trots att jag genast sätter upp dem på min önskelista tvivlar jag på att jag någonsin skulle ha hjärta att använda dem.

Färgerna i kollektionen känns inte speciellt unika, men jag skulle lätt kunna köpa hela klabbet bara för de söta förpackningarnas skull. Hela kollektionen finns att klicka hem från bland annat Beautybay.

3 kommentarer:

 1. Ja, herrgeud så fina grejer! Man kan ju inte välja! Ekonomisk kris är ett oundvikligt faktum :)

  SvaraRadera
 2. Verkligen urfina produkter. Katter är också vägen rakt in i hjärtat på mig!

  SvaraRadera
 3. Kerstin: Haha, ja det blir ju inte direkt lättare att hålla sig nu när Beautybay dessutom bjuder på fri frakt :)

  Sminkhörnan: På TOK för fina produkter ;) Katter är rena rama lyckopillren!

  SvaraRadera