6 feb. 2012

Swatches: Nicki Minaj by OPI


Plötsligt blev det vinter ute igen och min lust efter våriga nagellack lades på is (haha). Jag tänkte ändå att det kunde vara kul att visa resten av lacken ur Nicki Minaj-kollektionen från OPI, så här kommer flaskbild och en snabbswatch på mitt nagelhjul.Från vänster: Did It On 'Em, Fly, Pink Friday och Save Me.

3 lager utav vardera lacken. Det gröna var ju ett helsike att lacka med, men de övriga var mer samarbetsvilliga. Save Me är mitt första lack med strängglitter och jag måste säga att det kräver rätt sinnesstämning hos mig för att funka. En fredagkväll när humöret är på topp ser det ut som regnbågsskimrande strössel på naglarna, men en grå måndag i februari ger det mest ett rörigt och lite skräpigt intryck. Kanske säger mer om mig än om lacket, egentligen. Bilderna tagna i naturligt ljus. Den övre bilden tycker jag återger färgerna bäst, den undre blev antingen för blå eller gul hur mycket jag än pillade med inställningarna.

2 kommentarer:

  1. Tycker dom ser spännande ut, men jag vet inte om jag skulle köpa någon av dem!

    SvaraRadera
  2. Sminkhörnan: Jag är själv lite kluven faktiskt. De ser spännande ut i flaskan, men jag drar mig lite för att bära dem på naglarna :)

    SvaraRadera