8 mars 2012

ELF Waterproof Eyeliner Pen

Den vattenfasta eyelinerpennan från elf ska enligt produktbeskrivningen sitta på plats i timmar utan att kleta och smeta. Pennapplikatorn ska underlätta applicering och passa för både tunna och feta linjer. Priset ligger på drygt 15 kronor och eylinerpennan finns i dagsläget i 8 färger.

Jag har testat pennan i färgen Purple, som är en ganska kall lila nyans. På bilden här ovan ser ljusare ut än vad jag upplever den i verkligheten. Pennan påminner om en tuschpenna och färgen torkar matt på huden. Det är lätt att kontrollera tjockleken på strecket och den sitter verkligen på plats hela dagen - precis enligt produktbeskrivningen alltså! Det enda jag inte håller med beskrivningen om är att pennan är vattenfast, det var inga som helst bekymmer för mig att tvätta bort den med min vanliga makeupremover!

Jag hoppas pennorna i de resterande färgerna är lika bra, för nu är jag sugen på dem allihop!

Uppdatering: Idag, två dagar efter publicerat inlägg, upplever jag att pennan torkat och inte alls ger lika mycket färg som tidigare. Jag har förvarat den med locket på, stående med spetsen nedåt enligt rekommendation, men efter fyra användningar under mindre än två veckor verkar det knappt finnas något pigment kvar.
Kanske är ett måndagsexemplar jag råkat på, men en snabb googling antyder att just torka är ett återkommande problem med dessa pennor. Trist i så fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar