1 mars 2012

Glossybox: Februari 2012


Månadens Glossybox blev lite av ett antiklimax. Jag har förstått att det skickades ut många olika varianter av boxen den här månaden och det är väl egentligen mest otur att jag fick så trista produkter den här gången. Själva boxen var dock en riktig goding, istället för den vanliga blekrosa boxen var den här läckert ceriserosa. Innehållet var inte på långa vägar lika färgglatt. Det jag gillat med de tidigare boxarna har varit blandningen av hudvård, makeup och hårvård. Den här gången var det hudvård och makeup som gällde och boxen innehöll:

- Murad Oil-Control Mattifier SPF 15, 10 ml
- Dr. Babor Anti-stress Cream, 15 ml
- Becca Beach Tint i Fig, 7 ml (fullsize)
- Eyeko Skinny Eyeliner i okänd nyans, 8 g (fullsize)
- Jelly Pong Pong Lash Extensions

Det är absolut inget fel på prisvärdheten, och inte produkterna i sig heller kanske. Men det känns liksom lite... tamt? Läppjoxet från Becca ser alldeles fasligt tråkigt ut och pennan från Eyeko påminner mest om färgen på gamla strumpbyxor. Nu när de flesta av oss desperat längtar efter våren hade det inte suttit fel med lite pigga pasteller istället!

Efter att ha kikat runt lite på andras boxar kan jag konstatera att jag nog fick den (i mina ögon) tråkigaste varianten. Redan igår "råkade" jag klicka in hos några som fått läppglans från Idun Minerals i sin box och idag höll jag tummarna för att ett läppglans skulle ligga och vänta även på mig i brevlådan. Bättre lycka nästa gång!

1 kommentar:

  1. SV: det verkar vara många som är missnöjda med sina lådor den här gången. Jag tror att det lätt kan bli så när de har så många varianter av lådan och då ser man vad man kunde ha fått och kan då bli besviken.

    SvaraRadera