30 mars 2012

Glossybox: Mars 2012

Temat för marsupplagan av Glossybox är naturen och månadens produkter innehåller naturliga ingredienser samt går i naturens färger. Eftersom jag själv just fått upp ögonen för det sköna med naturliga ingredienser blev jag väldigt nöjd med månadens skörd! Huruvida produkterna verkligen är "gröna" eller ej besitter jag alldeles för lite kunskap för att kunna avgöra, men det låter ju onekligen bra i alla fall.

Från vänster:
- ekorrens ekologiska smågodis, minipåse
- john masters organics blood orange & vanilla body wash, 30 ml
- mádara ecobody body lotion, 25 ml
- lakshmi eye kajal no.217, 1,5 g (fullstorlek)
- burt's bees lemon butter cuticle cream, 8,5 g
- oriflame ecobeauty smoothing eye cream, 15 ml (fullstorlek)

Godiset har jag smaskat i mig medan jag knapprar här på tangentbordet - mums I övrigt ser jag mest fram emot att testa produkterna från Mádara och Burt's Bees - två märken jag varit nyfiken på!

2 kommentarer:

  1. Ja fick med en hår produkt som ja har länge viljat testa de va bra produkter man fick :-)

    SvaraRadera
  2. Shiirin: Kul att du också hittade något du gillar i din box, håller med om att det var fina produkter den här gången!

    SvaraRadera