24 mars 2012

Läppglans från IDUN

Jag hade turen att vinna ett valfritt läppglans på Idun Minerals facebooksida och fastnade till sist för det rosa glanset "Felicia" (trots att jag fortfarande suktar över knalliga Lillian).

Idun har inspirerats av rosor både vad gäller färg och namn på läppglansen, som de beskriver som högpigmenterade och fria från både konserveringsmedel och parfym. Glansen finns i nio färger.

Jag kan verkligen hålla med om att glansen är högpigmenterade, åtminstone är Felicia det. Själva hylsan väger ganska tungt i handen och ser stilren ut. Applikatorn fångar upp lagom med färg men är kanske lite i minsta laget. Väl på läpparna känns glanset skönt mjukgörande och inte alltför klistrigt. Det klarade åtminstone mitt hår-i-vinden-test med bravur. Trots att läppglansen ska  vara fria från parfym känns en tydlig doft av vad som i min otränade näsa upplevs som ros, men det är inget som stör mig. På det hela taget är det här ett riktigt trevligt läppglans som hängt med mig i väskan överallt sedan jag fick det och mitt första möte med Idun Minerals gav onekligen mersmak.

En lista över återförsäljare av Idun Minerals hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar