18 apr. 2012

eotd-premiär(ish)

Det känns rent ut sagt genant att lägga upp denna eotd (eye-of-the-day) när man har eotd- och fotd-drottningar som Honi, Kerstin och Viola i länklistan. Men nu råkade jag knixa ihop en look som såg riktigt tjusig ut i verkliga livet och ville åtminstone försöka visa upp spektaklet här!

Jag beundrar verkligen er som dag efter dag presenterar snygga bilder på lika snygga sminkningar. På en bild blev skärpan rätt, på en annan var ljuset okej och på en tredje var vinkeln skapligt smickrande. Inte på någon av de 32(?!) bilder jag knäppte ville alla faktorer sammanfalla, men övning ger säkert färdighet.

På en bas av Too Faced Shadow Insurance och ett vitt krämstift från SinfulColors ligger lila och blå skuggor ur den smått legendariska Manlypaletten. Eyeliner från Eyeko i nyansen Skinny på vattenlinjen och så IsaDoras Precisionmascara på det. Inga konstigheter.

I verkligheten ser den turkosa skuggan nästan självlysande ut i dagsljuset och min sambo har hunnit droppa inte mindre än tre komplimanger under eftermiddagen - det är ett bra betyg!

Vi får se om fler eotd's dyker upp här i bloggen framöver, behöver nog öva lite först :)

4 kommentarer:

  1. Övning ger färdighet heter det ju! Och vad roligt att du tycker mina FOTD's är fina, det gör mig glad :) Tycker sminkningen blev döläcker, speciellt skuggan på locket!

    SvaraRadera
  2. Honi: Tack för dina fina ord!! :)

    SvaraRadera
  3. Kerstin: Tack snälla du!

    SvaraRadera