23 apr. 2012

Kicks lanserar läppglans

Fr v: Cocktail in NYC, Falsterbo Dress, Sandy Sardinia, Portofino Sunlight, Santorini Sunset
Nu lanserar Kicks ett gäng läppglans under sitt eget varumärke. High Shine Lip Gloss, som ska ha en långvarig och vårdande formula, släpps i sex nyanser (ett av dem verkar alltså saknas bland pressbilderna).

Jag har inte haft möjlighet att känna på glansen i verkligheten, men min första spontana uppfattning utifrån bilderna är positiv. Vare sig nyanserna eller förpackningarna är väl särskilt unika, men jag gillar läppglans på tub och Cocktail in Nyc ser himla smaskig ut. Så snart jag passerar en Kicksbutik ska jag undersöka pigmentering och doft, själv hoppas jag de dragit på ordentligt med det förstnämnda och varit försiktiga med det senare :)

Pris: 79 :-

2 kommentarer:

  1. Jag tycker Santorini Sunset ser finast ut. Hoppas de luktar godare än hm's gloss.

    SvaraRadera
  2. Michelle: Jag hoppas de doftar så lite som möjligt, känner mig ganska förbi stadiet då syntetisk doft av bubbelgum eller jordgubb lockar ;)

    SvaraRadera