3 apr. 2012

Kokoskärlek i duschen


När jag läste Jennys recension av kokosbalsamet från Desert Essence kunde jag inte hejda klickfingret utan var helt enkelt tvungen att beställa både schampo och balsam från iHerb. Tillsammans med Coconut Shower Cream från The Body Shop utgör de nu den heliga treenigheten i min duschritual - den här våren är jag helt besatt av kokos!

Jag var lite rädd att produkterna som är för torrt hår skulle få min känsliga och lätt feta hårbotten att braka loss i ett oljigt fettinferno, men hittills har håret reagerat oväntat bra på både schampo och balsam. Balsamet använder jag enbart i längderna som alltid verkar törsta efter fukt och håret känns rent och fräscht mellan tvättarna som jag försöker hålla nere till 2-3 gånger i veckan.

Produkterna är dryga och härligt krämiga och jag uppskattar verkligen tubformatet med lock som går att öppna med en enhandsfattning. Och doften. Doften! Det doftar helt fantastiskt sött och intensivt av kokos och även dagen efter tvätt kan jag ana en hint av kokos om jag kör ner näsan i håret. Enda nackdelen är att duschkrämen från TBS plötsligt känns lite tam i jämförelse, haha.

Schampo och balsam innehåller 237 ml vardera och går att handla för 120:- /st på veganlife.se. På iHerb.com kostar de drygt $6 /st. Koden EFA991 ger dessutom nya kunder $5 rabatt på första köpet.

Nu ska jag ta en dusch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar