21 apr. 2012

Manly-paletten

Häromdagen nämnde jag Manlypaletten, och även om jag vet att många där ute har den i sin ägo tänkte jag ändå att det kunde vara värt att presentera den lite snabbt.

Det finns en rad olika varianter av denna palett, men den vanligaste är nog ändå den ni ser på bilden ovan. Inte mindre än 120 ögonskuggor i regnbågens alla färger, från neutrala bruna toner till elektriskt blå och neongula. Finishen varierar mellan matta och frostiga skuggor och majoriteten av skuggorna är rikt pigmenterade. Det här var en av de första paletter jag skaffade och den är verkligen otroligt mångsidig.

Ursäkta allt damm - jag torkade av den efter att jag fotat :)
Paletten består av två lager, på översta bilden har jag öppnat den och placerat de två brickorna bredvid varandra för att visa färgutbudet. Själva paletten är gjord i svart plast och känns lite billig - men det beror på att det är just vad den är.


För omkring 120 svenska kronor kan man klicka hem ett eget exemplar från ebay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar