16 apr. 2012

Shine of the Fashionista


Ett av mina favoritnöjen när jag sitter och pluggar är att lacka naglarna. Det är en win/win då naglarna får tid att torka ostört och jag får vila ögonen från datorskärmen en smula. Igår plockade jag fram ett gammalt lila lack från H&M; Fashionista. Det ser blått ut på bilderna men är alltså lila i verkligheten. Nedersta bilden är aningen mer verklighetstrogen nyansmässigt.

Över Fashionista lackade jag Shine of the Times, ett effektlack från Essie. Jag älskar hur de små flakesen fångar ljuset och skimrar i både gröna, gula och persikofärgade toner beroende på ljuset. Enda nackdelen är att det är otroligt tjockt, nästan geleigt, att lacka med.


Samtliga bilder är tagna vid fönstret i mulet dagsljus.


2 kommentarer:

  1. Honi: Tack, jag har faktiskt svårt att slita blicken från färgskiftningarna :)

    SvaraRadera