18 apr. 2012

Tack, men nej tack.

John Masters Organics bodywash med doft av blodapelsin och vanilj innehåller 12 ekocertifierade oljor och extrakt och ska ge ett milt rengörande lödder.

Jag har verkligen ingen aning om vare sig lödder eller rengörande verkan, för doften är så fruktansvärt äcklig att jag inte kommit mig för att använda den. Det doftar starkt och kvalmigt sötsurt och påminner mest om någon obskyr billig likör från finlandsbåten.

I vanliga fall tycker jag att faktorer som eko-ingredienser och cruelty-free ger produkter ett mervärde, men inget mervärde i världen kan få mig att släppa in den här stanken i duschen. Tyvärr.

Jag är säker på att John Masters Organics har trevligare produkter än såhär att erbjuda, någon av er kanske har en favorit att tipsa om?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar