2 maj 2012

Evighetsprodukten

Brow & Liner Kit från The Body Shop är en duoskugga tänkt att användas både för att fylla i ögonbrynen och som eyeliner. Den lilla utfällbara penseln som medföljer är därför snedskuren i ena änden och spetsig i andra.

Exemplaret på bilden ovan är i nyansen 02 och just den här lille rackaren har jag använt mig av vid så gott som varje sminkning i tre års tid. Jag misstänker att den kommer räcka lika länge till, för det här är den drygaste produkt jag någonsin träffat på. Under åren har min hårfärg varierat mellan körsbärsrött, svart och olika nyanser av brunt, men genom att blanda de två nyanserna efter behov har jag ändå lyckats matcha hårets ljushet/mörkhet riktigt bra.

Eftersom jag fördrar krämiga eyeliners framför pressade puderprodukter som den här har jag nästan uteslutande använt den som brynskugga. Den medföljande penseln är både opraktisk och dålig på att plocka upp färg, så jag brukar använda mig av en snedskuren pensel från Kicks istället.

198:- kostar den lille gynnaren på TBS.

Vilken är din bästa "långkörare"?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar