2 maj 2012

Månadens önsk: Maj 2012Så kliver vi äntligen in i maj - en av mina favoritmånader. Luften fullkomligen vibrerar av växtkraft när blommor och blad skjuter i höjden. Jag vill matcha naturens fräschör med friskt glow och pigga pasteller!

1. Lip & Cheek Tint från 100% Pure i färgen Pink Grapefruit Glow är en skir krämprodukt för läppar och kinder. Finns t.ex. hos GreenDiva för 129:-

2. Fjäderlätt täckning med naturligt resultat, det är vad Nude Magique BB Cream från L'Oréal Paris utlovar. Den ska dessutom vara fuktgivande i 24 timmar och innehåller SPF 12. För 159:- kan man klicka hem ett exemplar från eleven.

3. Palette d'Antoinette från Lime Crime har jag berättat om tidigare. Jag var sugen på den då och efter de swatches som dykt upp är jag lika sugen fortfarande. Nu finns den i webbshoppen för $34.99

Vad får ditt hjärta att klappa lite extra just nu?

2 kommentarer:

  1. Gillar paletten riktigt mycket! Inte lika sugen på Loreals BB Cream dock som jag var tidigare, vet inte varför riktigt men den är vitfärgad så jag är lite nojig där!

    SvaraRadera
  2. Caroline: Ja, visst ser paletten ut som en riktig karamell!
    Jag testade Garniers BB Cream nyligen och den ljusa var på tok för mörk på mig, skulle vara spännande att se om Loreals version matchar bättre :)

    SvaraRadera