31 maj 2012

Oriflame Ecobeauty Smoothing Eye Cream


 Efter några veckors uppehåll är jag nu tillbaks - mer bloggtaggad än nånsin!

En produkt jag använt flitigt de senaste månaderna är Ecobeauty Smoothing Eye Cream från Oriflame.
Enligt produktinfon ska denna ögoncreme reducera påsighet och mörka ringar under ögonen samtidigt som den slätar ut fina linjer.
99,8% av ingredienserna är av naturligt ursprung och drygt 10% av dem är från miljövänligt jordbruk.

Krämen kommer i en praktiskt tub med skruvkork och är lätt att dosera. Den är fri från parfym och absorberas snabbt av huden. Trots att krämen känns så mild upplever jag att den faktiskt bidrar till att minska påsar under ögonen. Den utslätande effekten är inte att jämföra med ett ansiktslyft, men den gör huden återfuktad och smidig vilket minskar intrycket av fina linjer kring ögonen. Eftersom jag lyckligtvis inte har bekymmer med mörka ringar under ögonen kan jag inte uttala mig om krämens verkan på dessa - men i övrigt tycker jag absolut att den lever upp till vad den lovar.

En tub á 15 ml kostar 210:- och går att beställa direkt från Oriflame eller närmsta konsult.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar