9 maj 2012

Vårshopping!


Det har varit lite glest med uppdateringar här och kommer nog fortsätta vara det några veckor framöver då jag skriver examensarbete för fulla muggar. Idag snörde jag dock på mig skorna och traskade iväg för att lägga vantarna på skuggtrion ur IsaDoras sommarkollektion Papagayo. Då jag hade lite rabattcheckar och presentkort skramlande i väskan passade jag på att plocka på mig lite andra godbitar också.

- Lumene Natural Code Smile Booster Lipstick #4 Satin Coral (specialpris 49,50:- på Lindex)
- IsaDora Eye Shadow Trio #89 Treasure Island (119:- på Åhléns)
- IsaDora Light Touch minifoundation #50 Nude (33:- på Åhléns)
- IsaDora Wondernail minilack #651 Silver Sparkles (29:- på Åhléns)
- IsaDora Wondernail #732 Papagayo Blue (specialpris 39:- på H&M)

På Åhléns fick man även ett lyxprov av DKNY Be Delicious Fresh Blossom edP om man uppgav att man är Åhléns facebookvän!

Jag gillar att IsaDora släppt ett helt gäng produkter i miniformat. I det lilla stället trängdes både läppstift, läppglans, mascaror, foundation, ögonskuggor och nagellack. Förutom att de är vansinnigt söta är de ju praktiska att ta med i väskan!

1 kommentar:

  1. Jättekul med miniprodukterna, speciellt jag som använder så många olika produkter föredrar alltid minisar :)

    SvaraRadera