8 juni 2012

Apoliva Hair & Care Shine Spray


Apoliva Hair & Care Shine spray är ett oparfymerat glansspray som ska ge håret glans, lyster och en lätt stadga. Det ska enligt produktinfon passa alla hårtyper och är avsett att användas i torrt hår efter styling.

Egentligen är det inte så mycket att orda om. Shine Spray ger en fin lyster till håret utan att tynga ner. Någon påtaglig stadga i håret upplever jag inte, men jag misstänker att det ändå är den egenskapen som gör att håret inte känns flottigt.

Precis vid applicering känns en lätt doft av alkohol, men 30 sekunder senare är alla tendenser till doft som bortblåsta. Jag uppskattar verkligen avsaknaden av parfym i sprayen. De flesta använder nog stylingprodukter när de piffat till sig lite i övrigt och vid sådana tillfällen använder åtminstone jag själv gärna lite parfym. För att inte behöva lämna hemmet som ett vandrande potpurri kan det då vara skönt att inte ösa på med allehanda doftande produkter.

En nätt liten sprayflaska på 150 ml kostar 59 kronor på Apoteket. Helt klart värt det, tycker jag!Apoliva har även en hel radda andra doftbefriade stylingprodukter för håret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar