24 juni 2012

Golden Glitter Tutorial

Det här är en mina favoritlooker när jag vill piffa till mig lite extra utan att gå all in med färg. Till ett födelsedagskalas förra veckan matchade jag mitt röda dip-dyehår med en hallonröd klänning och då passade ett diskret men festligt guldöga finfint. För att få glittret att fästa ordentligt använde jag High Tech Lighter i Platina från Make Up Store, medan glittret var Gold Rush från The Body Needs. Den här gången valde jag att använda lösögonfransar, precis som i videon, men tidigare har jag hoppat över dem och bara dragit en svart eyeliner längsmed övre fransarna istället - funkar precis lika bra!Eftersom grymma Dia Frampton, som denna tutorial inspirerats av, gjorde en fantastisk cover av Kanye Wests "Heartless" i första säsongen av amerikanska "The Voice" måste jag naturligtvis länka till hennes framträdande. Amerikanska versionen av "The Voice" är verkligen miljarder gånger bättre än den svenska - och nu har tredje säsongen äntligen börjat spelas in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar