2 juni 2012

IsaDora Second Nail

IsaDora Second Nail ser kanske inte så mycket ut för världen, men låt dig inte luras. Det här är faktiskt en användbar liten goding.

Second Nail beskrivs som räddningen för mjuka och sköra naglar som lätt skivar sig eller bryts. Den innehåller en rad aktiva ingredienser såsom kalcium, vitamin e och arganolja. På fyra veckor ska Second Nail vid regelbunden användning härda och förbättra naglarna. Lacket kan användas som bas för andra lack eller på egen hand (haha).

Jag använder Second Nail främst på egen hand. Två lager ljusar upp min naturliga färg och döljer missfärgningar med ett fräscht och naturligt resultat. Breda penslar brukar i vanliga fall vara lite meckiga på mina små naglar, men just i det här fallet är jag väldigt nöjd med den breda penseln som täcker hela nageln i ett svep. Lacket är lätt att applicera och flyter ut jämnt och fint över nageln.

Främsta anledningen till att mina naglar är korta är att jag biter av dem under perioder. Äckligt men sant. Efter att ha använt Second Nail under några veckors tid märker jag ändå att de naglar jag har faktiskt känns härdade och skivar sig inte alls som de brukar göra. Lacket fungerar också strålande som underlack - det sitter bra och skyddar mot missfärgningar.

Summa summarum: Det här är en kanonprodukt för naglarna och jag kommer garanterat köpa en ny flaska när min tar slut. 79 kronor kostar den - köp!

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset! :)
    Fortsatt trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. martasvardag: Kul om det kan vara till nytta :) Lämna gärna en kommentar om hur den funkar om du testar!

    SvaraRadera