1 juni 2012

Månadens önsk: Juni 2012

Den här månaden laddar jag önskelistan inför sommar och sol!

1. Beautifying Oil från The Body Shop är en torrolja för ansikte, kropp och hår. Snabb absorbering, lyster och spänst utlovas. Av de åtta dofterna som lanserats är jag naturligtvis mest sugen på kokosdoften, vilken tyvärr inte hunnit anlända när jag var inne och provsniffade oljorna i butik förra veckan. 155 kronor är priset i alla fall!

2. Tubmascaran från Blinc sitter som berget genom både svett och spöregn och ger inte heller vika för lite gnugg i ögonen. Däremot slinker den av lätt som en plätt av ljummet vatten och ett lätt tryck mot fransarna. Inte direkt ny på marknaden, men jag testade den för några år sedan och minns att jag gillade den. Kostar runt 180:- på diverse utländska webbshoppar och dryga 200 för den som hellre handlar på hemmaplan.

3. Jag gillar mineralfoundations i puderform på sommarhalvåret, men tycker att puder tenderar att se dammigt ut i ansiktet. En dusch med Fix + från MAC hjälper till att "sätta" makeupen och ge ett naturligt resultat. Svalkar även skönt vid många timmar i solen eller framför datorn - och doftar dessutom gott! Pris? 180:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar