3 juni 2012

Pastelliga Pirater från OPI

För ett tag sedan hoppade jag på ett prenumerationserbjudande för att få två OPI-lack + en miniplattång som premier. Häromdagen landade paketet i brevlådan och det visade sig att de två lacken är hämtade ur Pirates Of The Caribbean-kollektionen som släpptes förra året:

Mermaids Tears är dammigt mintgrön med dragning mot blått, medan Steady as She Rose är ljust rosalila med dragning mot grått. Båda lacken är lätta att lacka med och på mina korta naglar täckte de med två flödiga lager.

Båda lacken visade sig vara oväntat fina på nageln och gav inte alls det blåfrusna intryck jag befarade. Just pasteller är svårt att matcha mot min hudton, men de här lacken kommer jag faktiskt undan med. Det enda jag blev lite besviken på är att lacken tillhör en gammal kollektion, men det kan vi ju knappast lasta OPI för.

Omkring 150:- kostar de i butik - för den som gärna nätshoppar går det att hitta dem för cirka halva det priset på ebay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar