16 juli 2012

Återkommarna

Trots att jag gillar att testa nytt och ständigt är på jakt efter bästa produkten i sin kategori händer det att en del raringar återkommer i min necessär. Jag tänkte att det kan vara kul att lyfta fram dem här emellanåt.

Först ut är två produkter från IsaDora:
 Precision Mascara är en trevlig liten vardagsmascara. Den smala lättmanövrerade borsten gör att jag snabbt och lätt kommer åt även de kortaste fransar och resultatet blir separerade fina fransar utan spindelben. Jag har märkt att mascaran fäller en del under dagen om man vräker på riktigt tjocka lager, men till vardags tycker jag den fungerar alldeles utmärkt!

Second Nail har jag tidigare skrivit om här. Senaste veckorna har mina naglar varit långa och fina utan att skiva sig och för det tackar jag Second Nail. Efter att ha slarvat med handskar på jobbet häromdagen är flera av naglarna nu tyvärr kortare igen, men det hade ingen nagelstärkare i världen kunnat förebygga. Mitt första ex av Second Nail blev galet segt och omöjligt att använda när ca 1/5 av innehållet återstod, trots att jag är noga med att förvara mina lack i en byrålåda skyddade från värme och solljus. Eftersom resultatet fram tills dess varit så bra gör jag ett nytt försök med ny flaska innan jag börjar se mig om efter en ersättare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar