14 juli 2012

BB Cream från Skinfood


Min BB Cream från Missha börjar så småningom att ta slut och jag passade därför på söka efter en lämplig ersättare. Jag försöker att välja icke djurtestade produkter i så stor utsträckning som möjligt och efter flitigt googlande verkar det som om Skinfood faktiskt inte testar på djur. (Jag inser nu att produkterna faktiskt djurtestas i något led eftersom de säljs i Kina.)

Good Afternoon Peach Green Tea BB Cream innehåller SPF 20 och ska hålla huden fräscht matt medan den kontrollerar oljighet. Persikoextrakt bidrar med vitaminer samtidigt som grönt te kontrollerar sebumproduktionen.

Hittills har jag inte hunnit med så mycket mer än att förtjusas över den söta förpackningen och nicka gillande åt den behagliga persikodoften, men ett mer utförligt omdöme kommer när den kört några varv på testbanan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar