25 juli 2012

Depend Snabbfärgning för Fransar och Bryn

Depends snabbfärgning för fransar och bryn ska enligt produktinfon vara ett snabbt enkelt sätt att själv färga sina fransar och bryn. Färgresultatet ska vara i flera veckor och vara den perfekta "natural look mascaran" som gör att du alltid ser fräsch ut. Snabbfärgning finns i nyanserna svart, brunsvart och brun.

Jag har använt mig av nyansen brunsvart, vilket är någon nyans mörkare än mina naturliga fransar och bryn. Det var inte helt lätt att fota mina egna fransar, men jag bjuder ändå på två ganska osmickrande bilder för att försöka visa resultatet:Hela proceduren tog drygt 10 minuter, från det att jag öppnade förpackningen till att jag tvättat bort färgresterna från fransarna. Förpackningen innehåller allt som behövs, inklusive kortfattade men tydliga instruktioner. De medföljande skyddsmallarna passade min ögonform väldigt illa och envisades dessutom med att trilla ner, men med lite tålamod och försiktighet gick det fint även utan dem. Resultatet blev onekligen naturligt. I verkligheten är skillnaden aningen mer tydlig än vad bilderna visar, men någon spektakulär förändring är det självklart inte.


Precis som att håret inte blir vare sig längre eller direkt tjockare efter en färgning blir inte heller fransarna det, men tack vare att de annars väldigt ljusa topparna på fransarna nu fått färg blir ögonfransarna en aning mer definierade. För mig ersätter inte en fransfärgning min mascara, men den ger ett fräscht och fint intryck de dagar jag väljer att inte sminka mig - vilket är ganska många dagar under sommaren.


Jag passade också på att färga ögonbrynen, vilket hade en mer påtaglig effekt och faktiskt skulle kunna ersätta min brynskugga om det inte varit för att jag gått lite väl hårt fram pincetten och behöver fylla ut lite med brynskuggan.

Hittills har färgen suttit en dryg vecka utan att blekna, men jag planerar att färga om både bryn och fransar inom en månad. En förpackning med frans- och brynfärg kostar cirka 90 kronor och räcker till flera färgningar. Depend testar varken produkter eller ingredienser på djur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar