24 juli 2012

Fina fransar med IsaDora

Det blir en del IsaDora här i bloggen, men jag lovar och svär att jag inte är sponsrad. Många av er har säkert redan läst om dem, men jag kan inte låta bli att bli lite nyfiken på Dynamic Lash Growth Mascara & Serum som släpps på Åhléns och Kicks i veckan. På fyra veckor utlovar IsaDora tjockare, starkare och 20% längre fransar.

Mascaran fungerar alltså som en vanlig mascara att bära dagtid medan serumet är färglöst och kan användas under natten. Tillsammans ska de ge effekt redan efter 15 dagar.

Fransnäring och serum är inget nytt under solen, men jag gillar att IsaDora stoppat  in de aktiva ingredienserna i en mascara eftersom jag gärna slipper lägga till ytterligare ett moment till kvällsrutinen. Borsten ser dessutom ut att vara densamma som i Precision Mascara - en borste jag kommer väldigt bra överens med. Jag vill minnas att jag såg en prisuppgift på 189:-/st någonstans, men jag kan inte svära på att det stämmer.

Vad har ni för erfarenheter av fransnäring? Fungerar det eller är det bara "hittepå"? Berätta gärna i kommentarsfältet!

2 kommentarer:

 1. Tack för tipset!!

  Så fin bilden är! Har du skapat collaget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade det!
   Och tack, det är jag som satt ihop collaget :)

   Radera