23 juli 2012

Glossybox: Juni 2012


Temat för juni månads Glossybox var "Sunkissed Beauty" och bjöd på produkter att använda före- under och efter solbadandet!

- Anatomicals SPF Lip Balm Cherry, 15 ml (fullstorlek)
- Depend Snabbfärgning för fransar och bryn Brunsvart (fullstorlek)
- Murad Skin Perfecting Primer Dewy Finish, 5 ml
- Moroccan Oil Original Oil Treatment & Light Oil Treatment, 10 ml/st
- Hawaiian Tropic Silk Hydration Protective Sun Lotion SPF 15, 59 ml
Som bonusprodukt medföljde också en burk av energidrycken Femme Natural Boost med smak av grapefrukt, men den hann jag provsmaka (och hälla ut!) innan fototillfället.

Jag har sett många hylla den här boxen lite här och var på nätet - och det är ju toppen att så många verkar nöjda med sin skörd! Själv tycker jag den är godkänd, men inte i samma klass som januari- eller mars-boxarna. Vad säger du om juniboxen?

4 kommentarer:

 1. Nja säger jag, har ni inte fått Moroccanoil-burkarna förut också?

  SvaraRadera
 2. Honi: Jo, Moroccanoil följde med i första boxen. Alla har ju visserligen inte varit med och prenumererat från början, men jag tycker det känns lite... fantasilöst?

  SvaraRadera
 3. Jag fick exakt samma innehåll men jag tyckte å andra sidan att det var en kul box, jag har kanske inte så många att jämföra med men... Den kändes rolig på något sätt. Och jag som undviker solen med största möjliga försiktighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du blev nöjd med innehållet :)
   Jag gillar att innehållet ändå inte förutsätter att man är soldyrkare trots temat "Sunkissed Beauty" - produkterna fungerar ju som tur är lika bra i skuggan :)

   Radera