15 juli 2012

L'oréal Paris Youth Code Luminize Moisturising Day Cream

L'oréal Paris Youth Code Luminize Moisturising Day Cream har ju dinglat här ute i högerspalten under rubriken "Testas just nu", men sanningen är att den varit sluttestad sedan länge. Jag har dragit ut på att skriva om den eftersom det är en så himla tråkig produkt att skriva om.

Enligt produktinfon ska den reducera missfärgningar, rodnader och mörka fläckar och göra huden jämn och strålande - vilket även ska få den att se yngre ut. Den ska dessutom återfukta och efter en månad ska huden vara "strålande". Passar alla hudtyper.

Jag var riktigt pepp på den här produkten när jag fick den i min Glossybox i april eftersom serumet i samma serie vunnit en Beauty Award och själva namnet på produkten låter väldigt lovande i sig. Efter en månads noggrann användning hade absolut ingenting hänt med min hud. Jag har inga mörka fläckar, men väl en del rodnader och dessa visade inga som helst tecken på förändring. Den återfuktande verkan uteblev också - om man inte räknar med minuterna direkt efter applicering.

Jag har egentligen inget positivt att säga om produkten, mer än att doften var helt okej. Trist.

Innehåll: 50 ml
Pris: ca 180 :-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar