24 aug. 2012

Glossybox: Juli 2012

Juli månads Glossybox spreds ut i badrumsskåp, necessärer och väskor innan jag hann fota. Nåja, själva lådan har ni ju sett förut och det är ju trots allt insidan som räknas! Temat för juliboxen var "Summer Romance" och innehållet var anpassat för att hylla sommarens skönhet från topp till tå. Såhär såg laguppställningen ut i min box:

- BrilliantSmile Whitening Toothpaste, 65 ml (fullstorlek)
- Alessandro Pro White Nail Polish
- Skinplan Vitamin C Booster, 3 gr (fullstorlek)
- Anatomicals Deep Cleansing Mud Mask Farewell the Scarlet Pimplehell, 15 ml (fullstorlek)
- Alessandro Heel Rescue Balm, 100 ml

Kul med så många produkter i originalstorlek tycker jag! Vitamin C-boostern från Skinplan låter lite extra spännande. Det är ett koncentrat med 98% C-vitamin att blanda med den vanliga dagkrämen. En produkt med kg-pris på över 180 000 kronor (3 gr kostar 545:-) måste minsann leverera för att ge valuta för slantarna, haha.

2 kommentarer:

  1. Haha, jag fick samma igen. Tandkrämen funkar ordentligt och jag undrar om jag inte redan ser lite verkan av boostern.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att produkterna verkar fungera! Hur ofta använder du boostern? Jag kör på var 3:e dag just nu, men har inte märkt någon skillnad hittills.

      Radera