25 sep. 2012

Nytt från Lily Lolo!

Nu utökar Lily Lolo sitt sortiment och en mascara samt sex läppstift gör entré. Mascara och läppstift ska testas framöver, men medan vi väntar kan vi passa på att kika på lite bilder och info om produkterna:

Natural Lipstick Collection bjuder alltså på sex nyanser i en naturlig färgskala. De innehåller E-vitamin och extrakt från Rosmarin, som ska bidra till att skydda och vårda läpparna. Läppstiften kommer kosta 175 kronor och finnas tillgängliga i nätbutiker som t.ex. Nelly och Brallis.


Såhär beskriver Lily Lolo själva nyanserna, från vänster:
- Intense Crush: korallfärgad nyans för den trendkänslige
- Demure: naturlig persikobeige
- Romantic Rose: fyllig rosenrosa avskalad nyans
- Love Affair: skymningsrosa med inslag av bruna toner
- French Flirt: en varm, medeltonad röd nyans som passar varma hudtoner allra bäst
- Desire: dramatisk och fyllig röd nyans


Från och med nästa vecka dyker också en mascara upp i sortimentet. Lash Alert Natural Mascara är en krämig formula som ska ge fransarna både längd och volym. Nyansen heter Black, kostar 195 kronor och kommer finnas på bl.a. Apoteksgruppen och ett gäng nätbutiker.


Jag gillar att mascaraborsten ser ut att var just en borste och inte en sån där plast- eller gummikam som jag har så fasligt svårt att komma överens med. Bland läppstiften tycker jag Romantic Rose ser ut att vara vardagsfint och lättburet, medan Desire ser just sådär lagom dramatiskt och fylligt ut för lite festligare tillfällen. Den enda nyans jag har lite svårt att se mig själv i är Demure, som ser lite läskig ut. Vad tycker du om Lily Lolos nyheter - något som lockar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar