20 okt. 2012

BrilliantSmile Whitening+ Toothpaste

BrilliantSmile Whitening+ tandkräm beskrivs som en tandkräm för de som önskar vitare tänder och en bättre munhälsa. Den ska effektivt ta bort ytliga beläggningar utan att ha en skadlig slipverkan på emaljen. Rekommenderad användning är 2 gånger per dag.

När vår "vanliga" tandkräm tog slut för några veckor sedan kom jag att tänka på BrilliantSmile som låg i otestat-lådan och väntade. Nu har vi (jag + sambon) avverkat hela tuben och jag tänkte sammanfatta lite hur vi upplevde den. Ingen av oss har lagt märke till vare sig "bättre munhälsa" eller vitare tänder. Vi brukar köpa lite olika tandkrämer och jag vill inte påstå att BrilliantSmile känns annorlunda mot t.ex. Colgate eller Pepsodent. Enda skillnaden jag upplevde var att BrilliantSmile inte gör särskilt mycket för andedräkten och munnen kändes inte riktigt lika fräsch efter tandborstning som den brukar göra.

Med ett pris på cirka 150:- för en 65 ml-tub är BrilliantSmile Whitening+ Toothpaste ingenting jag kommer använda igen.

Har du använt blekande tandkräm? Fungerade det för dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar