5 okt. 2012

Lime Crime Alchemy

Lime Crimes kollektion Alchemy är inspirerad av den magiska förvandlingen i alkemisternas brygder och består av en ögonskuggepalett och två läppstift. Paletten innehåller fem skuggor vars färger varierar beroende på betraktningsvinkel (dvs duokroma). Paletten kostar $34.99 medan läppstiften kostar $15.99/styck. Produkterna släpps på hemsidan den 13 oktober.

Alchemy Eyeshadow Palette:
Incantation: Metallic copper with fiery sparks.
Lucky Charm: Forest green/firefly green shift.
Love Potion #9: Purple/mint shift.
Spellbound: White/gold shift.
Divination: Slate blue/peacock shift.

Alchemy Lipsticks:
Poisonberry: Deliciously dangerous berry-purple with a violet glow.
Serpentina: Seductive deep green with a snake-like sheen.

Vad tycker ni? Jag tror inte att jag skulle känna mig helt bekväm i läppstiften, men paletten ser jättefin ut - särskilt Lucky Charm och Divination.

6 kommentarer:

 1. Paletten ser grymt fin ut, speciellt Lucky Charm och Divination, helt underbara! Läppstiften ser också jättefina ut, men kanske inte såna färger man använder särskilt ofta :P Fast jag skulle vilja se swatches av Poisonberry innan jag dömer ut det, är väldigt förtjust i lila läppstift :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så avis på er som kan bära upp lila läppar - det är verkligen ursnyggt!

   Radera
 2. Läppstiften får gärna flytta hem till mig ;) Galet snygga! Jag som älskar crazy läppfärger :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du skulle nog verkligen kunna bära upp färgerna :)

   Radera