10 nov. 2012

Glossybox: Oktober 2012

"Beauty of a Geisha" - så lyder temat för oktober månads Glossybox. De utvalda produkterna ska i olika former spegla vithet och renhet, men boxen innehåller även avbrytande, färgglada produkter.

Såhär återspeglades "Beauty of a Geisha" i min box:

- Love & Toast Shower Gel Dew Blossom, 242 ml (fullstorlek)
- BeautyBird Luxurious Exfoliating Soap Bar 75 gr (fullstorlek)
- Nails Inc. Nail Polish 4 ml
- Brilliant Smile WhiteningEVO Mouthrinse 30 ml
- Adore Färgade månadslinser inklusive linsvätska och linsdosa (fullstorlek)
 som bonus följde också en chokladkaka - Geisha Dark - med i boxen, men se den har jag ätit upp!

Tyvärr hade en stor del av munsköljen läckt ut i min box. Förutom att jag fick tvätta av kladdiga produkter var ingen större skada skedd, det var bara ytterförpackningen på skrubbtvålen som fått bestående men. Här vill jag ge Glossybox kundtjänst en stor ros för snabbt och trevligt svar där de erbjöd sig att skicka ut en ny munskölj!

Innehållet i boxen då: förutom chokladkakan fick jag inte mycket "geisha-feeling" av den här boxen. Bäst är duschgelen från Love & Toast som doftar riktigt mysigt - och dessutom är cruelty free!
Sedan kan man ju diskutera lämpligheten i att skicka ut linser i en sån här box. Jag har aldrig testat linser i hela mitt liv och även om det naturligtvis är upp till användaren att läsa alla instruktioner och säkerhetsföreskrifter tycker jag ändå inte det känns helt okej. Kanske är jag lite fånig på den punkten.

Det här blev min sista box på ett tag. Visst finns det en tjusning i att få en överraskning i brevlådan var månad, men jag tycker inte riktigt att de senaste boxarna levt upp till det där exklusiva och spännande som utlovas. Då lägger jag hellre 139:- på något jag vet att jag vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar