12 nov. 2012

Lily Lolo Lash Alert Mascara

Lash Alert Mascara från Lily Lolo ska enligt produktinfon vara en krämig, förlängande och volymgivande mascara som dessutom är lätt att applicera. De naturliga ingredienserna ska även vara skonsamma mot ögonen.

Jag tycker det här är en riktigt bra vardagsmascara som är lätt att applicera och ger fin definition till fransarna. Den fungerar även till fest, men man får vara ganska lätt på handen för att inte fransarna ska klumpa ihop sig om man vill lägga fler än två lager mascara. Jag har märkt att vid 3-4 lager tenderar den att smula efter några timmar. I övrigt är hållbarheten toppen, jag passade på att testa den under en svettig helkväll på dansgolvet och när jag kom hem hade den varken flagnat eller smält en gnutta. Borsten är dessutom av klassisk "toalettborstmodell" (?!), vilket jag absolut föredrar framför vassa plastpiggar.

Ja, Lash Alert Mascara är både krämig, förlängande och lättapplicerad - precis som produktinfon utlovar. Volym går att bygga, men jag tycker att den förlängande effekten och hållbarheten är tillräckligt bra argument för att fortsätta använda den här mascaran!
10, 5 ml kostar omkring 195 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar